Podjetja, ki uporabljajo InBody napravo


Dr. Gifing center za krono prehrano in pomlajevanje (InBody 770)

Fakulteta za šport v Ljubljani  (InBody 720)

Zasebna specialistična ordinacija, dr. med. Barbara Peče Breznik (InBody 720)

Bodifit center Fontana (InBody 770)

Bodifit center Domžale (InBody 720)

Bodifit center Studenci (InBody 570)

Antiq Palace hotel (InBody 720)

Rogaška Medical (InBody 720)

Terme Čatež (InBody 720)

Hotel Sava Rogaška (InBody 370)

Rehamed (InBody 230)

LipoFit (InBody 230)

Nutriticon Prehransko svetovanje (InBody 230)

Center Linea Snella Ljubljana (InBody 230)

Relive - Center za zdravje in fitnes (InBody 770)

Grand Hotel Rogaška (InBody 570)

 

 

IZJAVE UPORABNIKOV

 

Fakulteta za šport, Športno diagnostični center, asist. Stanislav Štuhec, prof. šp. vzg.

»InBody naprava je nepogrešljiv pripomoček v našem Športno diagnostičnem centru, saj nam nudi zelo natančne podatke o sestavi telesa. V preteklosti smo že uporabljali druge merilce telesne sestave, vendar z nobenim nismo bili zadovoljni, ker z njimi nismo dobili dovolj natančnih podatkov. Naš Inštitut za šport že 4 leta redno uporablja InBody 770. Na podlagi meritev v laboratorijih se lahko občasno ali tudi skozi daljše časovno obdobje spremlja različne učinke in vplive načrtovanih obremenitev, ki so lahko povezane s posebnim načinom treniranja po posameznih športnih panogah ali izzvane z ustreznimi postopki, ki se odvijajo v laboratorijih. Z napravo InBody redno spremljamo spremembe sestave telesa po treningu in  v zelo kratkem času dobimo vpogled v sestavo telesa naše stranke. InBody je resnično presegel naša pričakovanja, saj nudi hitre in natančne meritve in ga priporočamo vsem, ki jih zanima hitra in natančna analiza sestave telesa«.

 

Rehamed, Center za fizioterapijo in estetiko

"Z napravo smo zelo zadovoljni. Analizator smo kupili kot pomoč pri spremljanju napredka pri odpravi celulita in maščobe na določenih delih tesela oz. zastoja vode. Z rezultati spremljamo težo strank, razmerje mišic in maščobe, bazalni metabolizem. Nakup naprave bi priporočala vsem, ki se ukvarjajo s preoblikovanje telesa, saj k vsak stranki pristopimo individualno in tako dosežemo viden ter merljiv uspeh."

Linea Snella, Center za oblikovanje telesa

»Z napravo InBody smo zelo zadovoljni, saj v celoti presega naša pričakovanja. Za nakup smo se odločili, ker smo želeli imeti natančen in zanesljiv izračun telesne sestave, kar aparat InBody vsekakor zagotavlja. Rezultati nam omogočajo najprej točno analizo stanja, nato pa spremljanje rezultatov in načr­tovanje nadaljnjih aktivnosti skladno z napredkom osebe. Nakup bi svetovali vsem medicinskim, šport­nim in estetskim centrom, ki na področju svojega dela potrebujejo natančne podatke o telesni sestavi pacienta oz. stranke.«

 

Marko Geršak - trener, predavatelj, demonstrator fitnesa, skupinske vadbe, pilatesa ter ustanovitelj Bodifit programa, mednarodno priznan strokovnjak na področju fitnesa

"InBody premore najbolj sodobne specifikacije in ponuja podrobne rezultate. Na osnovi analize rezultatov lasko svojim strankam res natačno svetujem, kaj in kako naprej, saj dejansko dobim skoraj popoln vpogled v njihovo telo. Kot osebni trener verjamem, da je treba biti pri meritvah in testiranjih zelo natančen. Že več kot 10 let delujem po principu kombiniranega testiranja na InBodyu (t. i. bioimpendančne meritve) in merjenja maščobe in obsegov s kaliperjem (t. i. antropocentrične meritve). Pri nas se doda še testiranje gibalnih funkcionalih sposobnosti (FMS) ter test gibanja hrbtenice in kolka. S paketom teh meritev lahko stranki zagotovim kompleksen in merljiv napredek, saj ji lahko po 4-6 tednih nadzorovane redne vadbe natačno predstavim njen mikrociklus, na osnovi česar lahko skupaj določimo dolgoročno delo za naprej, pri katerem uspeh ne izostane."